ورتکس
اولین شرکت تولید کننده ترانس های تروئید با
دانش طراحی و ساخت ماشین آلات و محصولات
شرکت برتر پارک علم و فناوری گیلان
محصولات ما
پرسش و پاسخ
1تفاوت استابیلایزر با محافظ تجهیزات خانگی چیست ؟
محافظ های ولتاژ صرفا وظیفه قطع و وصل در هنگام نوسان های برق ورودی را دارند و در برخی اوقات حتی توانایی حفاظت از تجهیزات را ندارند و دستگاه ها آسیب می بینند و برای هر یک از وسیله برقی در منازل و ادارات و مراکز تجاری و .... به یک محافظ نیاز داریم در حالی که با محاسبه درست توان مصرفی با نصب یک دستگاه استابیلایزر نیاز ما تامین می شود
و اما استابیلایزر چیست؟ استابیلایزر علاوه بر عملکرد حفاظتی مطمئن تر نسبت به محافظ ها، کار جبران سازی کمبود ولتاژ و تحویل ولتاژ نرمال به کلیه وسایل برقی را انجام می دهد. در مواقعی که با دو فاز شدن برق شهری و یا نوسانات رو به بالا مواجه باشیم و افزایش ناگهانی ولتاژ برق مصرف کننده صورت بگیرد با کنترل آن ولتاژ تثبیت شده در اختیار مشتری قرار می دهد. در صورتی که ولتاژ خارج از محدوده تبدیل استابیلایزر باشد، جهت حفاظت دستگاه های الکتریکی برق خروجی را قطع می کند.
2آیا استابیلایزرها برای مصرف کنندگان خانگی نیز تعریف شده است؟
بله. با توجه به قیمت های بالای لوازم خانگی برقی نظیر یخچال، کولر، ماشین لباس شویی، ماشین ظرفشویی، کامپیوتر، لپ تاپ، موبایل و ... امروزه وجود استابیلایزر باعث بیمه شدن تمام لوازم خانگی برقی مصرف کنندگان می باشد. ضمن اینکه با تامین برق استاندارد توسط استابیلایزرها قابلیت استفاده از تمام دستگاه های خود را دارید.
3ضرورت استفاده از استابیلایزر چیست ؟
1. **حفاظت از دستگاههای الکتریکی:** استابیلایزر با کنترل ولتاژ ورودی، از نوسانات ولتاژی جلوگیری میکند که میتوانند به دستگاههای الکتریکی آسیب برسانند.
2. **افزایش عمر دستگاهها:** تغییرات ناگهانی در ولتاژ میتواند عمر دستگاههای الکتریکی را کاهش دهد. استفاده از استابیلایزر میتواند این تغییرات را مدیریت کند و عمر دستگاهها را افزایش دهد.
3. **حفاظت از دادهها:** در صورت نوسانات ولتاژ، دستگاههای الکتریکی مانند کامپیوترها و تجهیزات حساس دیگر ممکن است خراب شوند یا دادهها از بین بروند. استفاده از استابیلایزر میتواند این خطرات را کاهش دهد.
4. **حفاظت از تجهیزات صنعتی:** در محیطهای صنعتی که از تجهیزات الکتریکی حساس استفاده میشود، استفاده از استابیلایزر جلوی خسارات احتمالی را میگیرد.
4دامنه استاندارد کارکرد تجهیزات برقی چقدر است؟
دامنه استاندارد کارکرد تجهیزات برقی معمولاً در محدوده ولتاژ و فرکانس خاصی تعیین میشود. به طور عمومی، در بسیاری از کشورها، ولتاژ برق خانگی در محدوده ۲۱۰-۲۳۰ ولت با فرکانس ۵۰ یا ۶۰ هرتز قرار دارد.